Ръководството на - София излезе с позиция след ексцесиите, които

...
Ръководството на - София излезе с позиция след ексцесиите, които
Коментари Харесай

ЦСКА - София: Гневът, яростта и омразата със сигурност няма да доведат до положителни неща за нашия клуб

Ръководството на - София излезе с позиция след ексцесиите, които се случват в последните дни на стадион " Българска войска ". По-рано денем агитката на " алените " замери с банани и бутилки футболистите на Алън Пардю и скандира обидни думи по адрес на клубния притежател Гриша Ганчев.
 Унищожиха една от вратите на Унищожиха една от вратите на "Българска войска " (снимки)
Публикуваме написаното от " алените " без редакторска интервенция:

" Клубът ни схваща разочарованието и недоволството на всички, които обичат тима, само че за жалост не можаха да бъдат зарадвани с добра игра и трофей на финала. Осъзнаваме, че с неубедителното си показване в този мач, както и през пролетния полусезон, отборът е огромният дебитор на публиката. Приемаме градивната и градивна рецензия към играчи, треньори и управление.
 Напрежение на Напрежение на "Армията " - почитателите замерят футболистите с банани и наскърбяват Гриша Ганчев, играчите влязоха от различен вход
Всички наши почитатели имат цялостното право да търсят развиване и да изискват смяна, да подлагат на критика градивно и да оферират решения. Но метод, който унищожава имиджа на клуба и може да докара до тежки последствия в интернационален проект, имаме вяра, не е верният. Това не е пътят да потвърдим, че сме европейски клуб, към чието израстване се стремим и ще предприемем незабавни ограничения да реализираме.
 Тарторът на бранш Тарторът на бранш "Г ": Искаме тима на бащите ни!
Категорично не одобряваме да се стига до крайности и ексцесии, да се заплашват и нападат футболистите на расова основа, да се чупи и поврежда имущество на стадиона, да се саботира провеждането на дуела с Ботев и всевъзможни други прояви в прорез с естественото държание.
 Огромен скандал! Четирима футболисти отхвърлиха да играят за ЦСКА - София Огромен скандал! Четирима футболисти отхвърлиха да играят за ЦСКА - София
Гневът, яростта и омразата сигурно няма да доведат до позитивни неща за нашия клуб, изключително когато страстите, а не разсъдъка надвиват. ЦСКА постоянно е бил лицето на клубния ни футбол пред Европа и света. Нека не разрушаваме тези градени с десетилетия имидж и харизма на великолепие. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР