Ръководството на сдружението Левски на левскарите даде брифинг, на който

...
Ръководството на сдружението Левски на левскарите даде брифинг, на който
Коментари Харесай

Левскари поискаха акциите на клуба от Наско Сираков

Ръководството на сдружението " Левски на левскарите " даде брифинг, на който публично изиска мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков да му трансферира акциите си и да подаде оставка.

Запалянковците обявиха, че легендата на " сините " е във " финансова взаимозависимост от компанията, която е спонсор на клуба ", което пречи на развиването на " Левски ". Сдружението ще придобие и миноритарния пакет от акции на Тръст " Синя България " - един от своите сътрудници, който е 10 %.

От " Левски на левскарите " обявиха, че имат зад тила си " няколко компании и богати хора, които са подготвени да влагат съществено в клуба, само че това ще стане единствено при отдръпването на Сираков и смяна на сегашния метод на ръководство ".

Те отхвърлиха да ги назоват, това можело да стане единствено при съществуването на фактическа обстановка на промяна на собствеността.

Председателят на сдружението Димитър Костадинов съобщи, че фирмите и богатите хора биха вложили против миноритарни дялове от акциите на " Левски ", както и против рекламни контракти.

" Левски " на левскарите " бе основано през предходната година, с цел да осъществя остарялата идея акциите на клуба да се имат от съдружие на ентусиастите, което да излъчва президент, Управителен съвет и така нататък Такава е структурата в клубове като " Байерн " (Мюнхен), " Реал " (Мадрид), " Барселона " и така нататък То бе учреденно на " Герена ", само че напускането на Станимир Стоилов и разкола сред част от публиката и ръководството на Наско Сираков на практика осуети революционния за нашия футбол модел.

На конференцията бе доказано, че Стоилов продължава да е член на УС на " Левски на Левскарите ".

Димитър Костадинов изрази мнение, че рано или късно ще се стигне до митинг, който може да ескалира. От сдружението възпирали най-крайните си членове и съидейници, само че това не можело да трае постоянно.

Костадинов и неговите съидейници насочиха много рецензии към Сираков и главния спонсор. Те чакат отговори от към този момент планувания брифинг на Наско Сираков и Даниел Боримиров тази седмица.

Днес стана ясно, че той ще бъде извършен в сряда, вместо в четвъртък.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР