Ръководството на реши да прибегне до ироничния стил на писане,

...
Ръководството на реши да прибегне до ироничния стил на писане,
Коментари Харесай

Ботев с благодарствено писмо до шефа на съдиите

Ръководството на реши да прибегне до ироничния жанр на писане, с цел да изрази отношението си към съдийството на Радослав Гидженов.

Вчера Ботев (Враца) падна с 1:2 от, само че има искания за втория гол във вратата си, който падна от дузпа, а и преди този момент асистентът на Гидженов не маркира засада.

" С актуалното писмо бихме желали да изразим признателност и благодарност по отношение на работата на съдийската комисия на БФС и персонално към нейния ръководител Костадин Стоичков. За следващ път назначените от вас арбитри се оправят съвършено с ръководенето на мач на Ботев Враца. Възхитени сме от постоянството, с което работите в интерес на българския футбол.

Уверени сме, че и в бъдеще ще продължите да ни изпращате най-компетентните и безпристрастни съдийски бригади.

Още един път благодарим за страхотното съдийство и даже бихме си разрешили да предложим да бъдат увеличени съдийските такси в професионалния футбол! Момчетата ви си заслужават парите!
Искрено недоумяваме за какво сътрудниците от ПФК заплашват с овакантяване на групата и желаят наказания за Волен Чинков. Категорично сме срещу сходни провокации! Клубове като нашите не трябва да имат искания за дузпи, картони и немаркирани засади, тъй като с това си държание само разрушавам прелестния имидж на българския футбол и съдийство. Още един път - БЛАГОДАРИМ! ", се споделя във въпросното " Благодарствено писмо " на Ботев (Враца). efbet Лига 12 кръг, четвъртък 10 декември  Ботев (Враца) 1:2краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР