Ръководството на Пирин Благоевград заявява категорично, че е против намеренията

...
Ръководството на Пирин Благоевград заявява категорично, че е против намеренията
Коментари Харесай

От Пирин към управляващите: Генералният спонсор е ключов за оцеляването ни, поне не пречете

Ръководството на Пирин Благоевград декларира изрично, че е срещу желанията за бъдещи промени в закона, засягащ рекламирането на хазартните и бетинг компании в България.

Ето формалната позиция, която е оповестена в уеб страницата на " орлетата ":

" ФК Пирин (Благоевград) декларира изрично, че е срещу желанията за бъдещи промени в закона, засягащ рекламирането на хазартните и бетинг компании в България.

Както е известно, за образуването на немалка част от своя бюджет, нашият клуб разчита на приходите от рекламния контракт с генералния спонсор – 8888.bg, който оперира точно в областта на хазартните игри и залаганията. Успешното партньорство с нашия спонсор е от основно значение за финансовото оцеляване на вековния ни клуб, както и неговото развиване в обозримо бъдеще.

В тази връзка освен не разбираме, а остро се противопоставяме на желанията за промени в закона, засягащ рекламата на
хазартни и бетинг компании. Още повече, че в европейски и международен мащаб, спонсорството от страна на лицензирани букмейкъри и хазартни компании, образува огромна част от бюджетите на водещите футболни клубове. Компании от този отрасъл спонсорират провеждането на шампионати, шампионати и поддържат развиването на най-популярния спорт.

На тези, които декларират желание за промени във въпросния закон, бихме желали да напомним една от огромните житейски мъдрости – „ Ако можеш да окажеш помощ – помогни. Ако не можеш, най-малко не пречи “. Та, най-малко не пречете, уважаеми господа!

С почитание: ФК Пирин (Благоевград) ", гласи написаното на уеб страницата на благоевградчани.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР