Ръководството на Пирин Благоевград се е опитало да организира приятелска

...
Ръководството на Пирин Благоевград се е опитало да организира приятелска
Коментари Харесай

Пропаднала е контрола с реномиран съперник за юбилея на Пирин

Ръководството на Пирин Благоевград се е пробвало да провежда другарска среща с реномиран противник, с цел да означи честването на 100 години от основаването на клуба, само че дуелът е пропаднал. Именно това е довело до отлагането на празненствата за пролетта на идната година.

" Според предварителния проект главният празник по случай юбилея на клуба трябваше да включва другарска среща с реномиран противник, която да се организира на 22.09.2022, само че заради независещи от нас условия, плануваната среща по този начин и не се състоя. В следствие празникът бе отсрочен за 22.10 и трябваше да включва мач сред ветерани на клуба, концертна стратегия и други интензивности. Поради невъзможността към празничната стратегия да се причислят голям брой значими участници и късото време за подготовка, бе взето решението празникът да бъде отсрочен за 22.04.2023 ", обясниха през днешния ден от клуба.

" Припомняме, че честванията стартираха още през месец април тази година. Тогава бяха извършени две срещи сред почитателите и управлението, на които публично бяха поканени всички другари на Пирин и галерия, отдадена на клубната история. Тържествата ще завършат през април 2023 година с огромен празник, който както към този момент бе оповестено, изисква повече време за организация от в началото плануваното. Следващата стъпка за отбелязването на 100-годишнината е изработването на специфична юбилейна линия от клубни продукти, които ще бъдат налични в най-скоро време и всеки последовател на Пирин ще може да се снабди с тях. В същото време желаеме да благодарим на Община Благоевград за цялостната поддръжка, която ни оказва по време на предварителната организация на юбилея ", допълват от Пирин. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР