Ръководството на ПФК Левски използва клубния сайт, за да се

...
Ръководството на ПФК Левски използва клубния сайт, за да се
Коментари Харесай

ПФК Левски към феновете: Клубът е по-жив от всякога заради вас

Ръководството на ПФК Левски употребява клубния уебсайт, с цел да се обърне към последователите на отбора и да им благодари за голямата поддръжка по време на мача реванш от плейофния кръг на Лигата на конференциите против немския Айнтрахт Франкфурт.

" Сините " отпаднаха от конкуренцията след проваляне с 0:2 от носителя на Лига Европа за сезон 2021/22, само че все пак от клуба изрекоха благодарности към всички почитатели, " които се стекоха от цяла Европа и изумиха домакините с европейско държание и обич ".

В изказването си от Левски написаха още, че клубът е жив точно с помощта на почитателите.

Ето и какво написаха " сините " на своя уебсайт:

" Левскари,

Дълбок реверанс до земята за следващото ви удивително показване. Публиката на Левски от дълго време е трансформирала освен " Герена " в храм и цитадела, само че и всеки стадион, на който отборът гостува. Така беше и във Франкфурт. Благодарим на всяко " синьо " сърце, което е отделило средства и време, с цел да бъде до тима. Благодарим на тези, които пристигнаха със аероплан, на тези, които пътуваха дни наред чак от България с коли, на тези, които се стекоха от цяла Европа и изумиха домакините с европейско държание и обич. Левски е по-жив от всеки път поради вас.
Само Левски! "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР