Ръководството на МВР сменя директори на Областни дирекции, научи Фокус

...
Ръководството на МВР сменя директори на Областни дирекции, научи Фокус
Коментари Харесай

Рокади в МВР: Вътрешният министър сменя шефове на Областни дирекции

Ръководството на Министерство на вътрешните работи сменя шефове на Областни дирекции, научи " Фокус " от свои източници. Вътрешният министър Калин Стоянов към този момент е разговарял с полицейските шефове и е обявил рокадите персонално.

На повече от 10 шефове на ОДМВР е препоръчано да изоставен постовете си, само че да останат в системата.

Пред " Фокус " служители на реда от кариерата потвърдиха новината, че е безусловно в реда на нещата министърът да разчита на свои потвърдени екипи по места и това се прави за оптимизация на работата на Областните дирекции. Решението за рокадите в съответните дирекции е направено въз основа на работа им досега и несправяне с обезпечаването на реда и спокойствието на жителите.   

Припомняме, че със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив - старши комисар Васил Костадинов беше отхвърлен от поста поради напрежението в село Цалапица след убийството на 24-годишния Димитър Малинов и митингите на хората там.

Очаква се и шефът на ОДМВР - Стара Загора да бъде заменен, поради трагичния случай с обезобразената Дебора и недоволството на локалната общественост от работата на полицията в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР