Ръководството на Лудогорец ще предложи нов договор на един от

...
Ръководството на Лудогорец ще предложи нов договор на един от
Коментари Харесай

Лудогорец реши за Недялков

Ръководството на Лудогорец ще предложи нов контракт на един от най-верните си играчи - капитана Антон Недялков. Настоящият договор на левия бек изтича през юни следващата година. Националът преподписа напролет на 2022-а за 24 месеца. 30-годишният Недялков се причисли към орлите през юли 2018-а. Тогава парафира за 4 лета. Напоследък обаче бе преследван от поредност от травми и бе отвън строя. Тази есен се завърна, като игра и за националния тим, само че преди седмица претърпя интервенция от херния в Португалия.

Очакванията са крайният защитник, който може да бъде употребен и като централен, да е подготвен за мачовете със Сервет от Лигата на конференциите на 15 и 22 февруари.

Недялков ще пропусне началото на подготовката, само че ще лети с отбора за Анталия, като в първо ще се готви самостоятелно. От години левият бек е без конкуренция в Разград и сега е най-дълго задържалият се футболист.

Очаква се при започване на 2024 година двете страни да седнат на масата за договаряния и напролет играчът да удължи договора си. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР