Ръководството на Лудогорец призова феновете на тима за подкрепа преди

...
Ръководството на Лудогорец призова феновете на тима за подкрепа преди
Коментари Харесай

Лудогорец призова феновете си: Нека се съберем на Хювефарма арена

Ръководството на Лудогорец прикани почитателите на отбора за поддръжка преди последния мач от груповата фаза на Лига Европа.

" Последният мач от тазгодишната еврокампания в Лига Европа чака Лудогорец на следващия ден в късен час против датския Мидтиланд. Нека подкрепим тима в конфликта със скандинавския отбор. Нека се съберем на " Хювефарма Арена " и дружно да се насладим на следващия европейски дуел на " орлите " против класен съперник.
 Проблеми за Станислав Генчев преди Лудогорец - Мидтиланд
Проблеми за Станислав Генчев преди Лудогорец - Мидтиланд

Голяма част от контузените футболисти в Лудогорец няма да могат да се възстановят

Според прогнозата за мача времето ще се усъвършенства, поради което ви чакаме на стадиона. ПФК Лудогорец припомня, че сега се продават онлайн билети за мача на https://tickets.ludogorets.com/, както и на билетната каса на улица " Васил Левски ".

Гишето ще работи през днешния ден до 18,00 ч., а на следващия ден от 10,00 ч. до началото на дуела в 22,00 ч.

Цените на билетите за мача с Мидтиланд са следните: Сектор " В " 2, 3, 4 и 5 блок - 30 лева Сектор " В " 1 и 6 блок - 20 лева Трибуна " Моци " - 15 лева В бранш " Г " ще бъдат настанени гостуващите почитатели на Мидтиланд.

ВАЖНО: ПФК Лудогорец припомня, че според заповед на Министъра на опазването на здравето се вкарва наложителното потребление на зелен документ за наличие на футболните мачове от българското състезание и евротурнирите.

За дуела с Мидтиланд стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 20,00 ч. ", написаха от клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР