Ръководството на Лудогорец поднесе своите извинения след унизителната загуба с

...
Ръководството на Лудогорец поднесе своите извинения след унизителната загуба с
Коментари Харесай

Ръководството на Лудогорец поднесе своите извинения на феновете

Ръководството на Лудогорец сервира своите извинения след унизителната загуба с 1:7 от Нордселанд. Разградчани дават обещание, че ще си върнат доверието на почитателите с положителни резултати.

" Уважаеми почитатели,

В четвъртък обичаният ни тим загуби тежко в Лигата на конференциите. 1:7 в Дания е безусловно недопустим резултат за всички нас, поради което сервира нашите извинения. Подобен неуспех не дава отговор на името и упоритостите ни в Европа. Загубата от Нордселанд е срамна и тя може да бъде обезщетена с положително показване в идващите мачове в Лигата на конференциите, както и в шампионата където следва здрава борба за купата.

Любимият ни тим няма право на повече неточности в шампионата и по тази причина домакинският мач с Пирин през днешния ден е извънредно значим. Още повече, че този тим в предните два мача си потегли с цялостен актив точки от " Хювефарма Арена ". Ние обещаваме, че ще върнем доверието ви още през днешния ден с добра игра и победа. Вярваме, че ще бъдете на " Хювефарма Арена " и ще подкрепяте тима, както сте го правили постоянно. Нека подкрепим гениите от Лудогорец U19, които в 18,00 ч. въз основата " Гнездо на орли " ще се борят с Динамо (Минск) в младежката Шампионска лига.

Лудогорец в никакъв случай не се предава! Клубът е над всичко! Заедно ще реализираме задачите си ".
 След вратарските гафове: Лудогорец дава благо и драго за стража на Локо (Пд)
След вратарските гафове: Лудогорец дава благо и драго за стража на Локо (Пд)

Динко Хоркаш ще им излезе много скъпо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР