Ръководството на Лос Анджелис Лейкърс ще разговаря с ЛеБрон Джеймс

...
Ръководството на Лос Анджелис Лейкърс ще разговаря с ЛеБрон Джеймс
Коментари Харесай

Ръководството на Лос Анджелис Лейкърс ще разговаря с ЛеБрон Джеймс

Ръководството на Лос Анджелис Лейкърс ще беседва с ЛеБрон Джеймс в идващите дни откакто водещия изпълнител в историята на НБА съобщи след отпадането на отбора от плейофите, че ще обмисли отказването си от баскетбола.

38-годишният Джеймс направи коментара откакто Лейкърс бяха отстранени от Денвър Нъгетс във финала на Западната конференция на НБА в понеделник вечер в четири мача. Той сподели, че има много върху какво да намерения по отношение на бъдещето си в баскетбола.

Генералният управител на тима Роб Пелинка съобщи, че той и старши треньорът Дарвин Хам чакат с неспокойствие да беседват с ЛеБрон Джеймс и добави, че неговата работа е да поддържа спортистите, когато те има преломен миг в кариерата си.

„ ЛеБрон е дал толкоз доста на играта. Когато направиш това, си заслужаваш правото да решиш какво следва “, сподели Пелинка.

„ Ние ще поддържаме контакт с него, с екипа му и можем единствено да го поддържаме. Разбира се, ние се надяваме кариерата му да продължи, само че желаеме да му дадем време да обмисли обстановката “, добави генералният управител на Лос Анджелис Лейкърс.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР