Ръководството на Локомотив (София) намали билетите за следващия домакински мач

...
Ръководството на Локомотив (София) намали билетите за следващия домакински мач
Коментари Харесай

Локо с жест към феновете - намали цените на билетите

Ръководството на Локомотив (София) понижи билетите за идващия домашен мач на отбора като жест към почитателите, които заплатиха висока цена на пропуските за дербито със Септември.

" От Котето и Начко знаем, че футболът е за почитателите и задачата на Локомотив е да върне хората, да върне ЛОКОМОТИВЦИТЕ на стадион " Локомотив ".

В миналия, четвърти кръг от Втора лига гостувахме на Септември София и нашите правилни последователи трябваше да заплатят превисоката сума от 15/20 лева, с цел да поддържат любимците си, само че даже това не ги спря и дружно постигнахме четвърта поредна победа за първенстовто (4 от 4).

Като признателност и апел към локомотивската общественост, намаляме цените на билетите за престоящия мач с Миньор Перник на 5 лева, както за домакините, по този начин и за гостите - тъй като по този начин е вярно и 3 лева за деца и пенсионери.

Приветстваме правилните последователи на Локомотив и на Миньор да допринесат за една добра футболна атмосфера, с цел да стане театър на терена!

Заповядайте на стадиона, подкрепяйте Локомотив и дано дружно да извървим пътя, който поехме по този начин - ЗАЕДНО, преди 5 години ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР