Ръководството на Левски започна да води разговори със своите звезди,

...
Ръководството на Левски започна да води разговори със своите звезди,
Коментари Харесай

Ръководството на Левски моли играчите да намалят заплатите си

Ръководството на Левски стартира да води диалози със своите звезди, на които предлага да си понижат заплатите с 50%, написа " Sportal.bg ". Изпълнителният шеф Павел Колев, спортният шеф на " сините " Ивайло Петков, и Петър Хубчев се срещнаха с част от футболистите, а с други се чуха по телефона. На този стадий българите са дали своето единодушие, както и по-голяма част от чужденците, които схващат тежката обстановка в целия свят. Разговорите на ръководителите с останалите играчи ще продължат и през идващите дни.

Както е известно, финансовата обстановка на стадион " Георги Аспарухов " е извънредно сложна, откакто клубът остана без генералния си спонсор през януари, а в този момент стопираха и приходите от почитателите, които с пазаруването на абонаментни карти, билети и продукти, както и посредством дарения, вкараха над 1,2 милиона лв. в касите на клуба за по-малко от 45 дни.

След оповестяването на изключително състояние в България на 13 март обаче играчите имат възбрана да упражняват, а шампионата е спряно най-малко до началото до месец май. Павел Колев, който разгласи, че клубът има да изплати 50% от месечните хонорари на играчите си за януари, както и цялата заплата за февруари, предлага на футболистите да си понижат заплатата с 50% в интервала, до момента в който не могат да упражняват пълноценно. В момента, в който обстановката се оправи, те ще стартират да получават и формалната си заплата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР