Ръководството на Левски работи под пара, за да привлече в

...
Ръководството на Левски работи под пара, за да привлече в
Коментари Харесай

Какво се случва в Левски? Ще има ли нов треньор?

Ръководството на Левски работи под пара, с цел да притегли в отбора първокласен треньор, който да размени Николай Митов, научи БЛИЦ СПОРТ.

Дните на сегашния ментор са преброени и се чака довеждане докрай на договарянията с негов правоприемник, с цел да бъде оповестена публично неизбежната разлъка. Според наши източници разновидностите са четирима, само че имената им на този стадий остават в загадка. 

Босевете на „ сините “ са започнали търсене на нов треньор още в петък, часове след загубата с 1:2 от Хайдук (Сплит), с която завърши присъединяване на Левски в Европа.

Равенството против Локомотив Пловдив (0:0) и следващата порция безийдена игра от Левски принуди босовете да форсират още по-мощно интервенцията " заместител на Митов ". На „ Герена “ желаят час по-скоро да завърши всичко и тимът да има нов ментор.

В Левски даже са оставили към този миг на назад във времето договарянията с централен бранител и са съсредоточени напълно върху треньора. Николай Митов пък е изцяло наясно със ориста си и просто чака да му бъде препоръчано преустановяване на договора.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР