Ръководството на Левски обяви началото на поредната инициатива, насочена към

...
Ръководството на Левски обяви началото на поредната инициатива, насочена към
Коментари Харесай

Левски поставя лика на Наско Сираков на дигитална монета

Ръководството на Левски разгласи началото на следващата самодейност, ориентирана към последователите на отбора.

Феновете на 26-кратните първенци ще могат да си закупят цифрови монети (токени) - " NFT " с лика на мажоритарния притежател на клуба - Наско Сираков.

Освен лика на голмайстор №1 в историята на Левски, монетите изобразяват и знаков миг от кариерата на Сираков, както и подписа му. Повод за самодейността е 60-годишния празник на боса на " сините ".

Публикацията на ПФК Левски:

" Всеки от нас, в даден миг от живота си, е колекционирал нещо. За футболните почитатели това евентуално са били стикерите на Panini за всеки огромен конгрес, специфичните издания на дадени списания или вестници, фланелките на обичания тим за празник или специфичен мотив.

Днес тези сувенири се оферират онлайн и преимуществото им е, че техният генезис е сертифициран, а уникалността им – елементарно доказуема. Именно в духа на модерния свят Palms Bet показва на българските почитатели първата по рода си NFT сбирка, отдадена на легендата на Левски Наско Сираков.

По мотив 60-я празник на голмайстор №1 на сините ще бъде проведен онлайн аукцион за физическите монети на Наско Сираков на уеб страницата nftcredo.com. Ще бъдат показани и 600 цифрови NFT-та, които увековечават велики моменти от кариерата на голмайстор №1 на сините. Освен лика на легендата те изобразяват и знаков миг от кариерата на Сираков, както и подписа му. По този метод ще станете част от безконечното завещание на клуба, а покупката е лесна и налична за всички – посредством кредитна или дебитна карта ", написаха " сините " на клубния си уебсайт.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР