Ръководството на Левски напомни на феновете си, които искат да

...
Ръководството на Левски напомни на феновете си, които искат да
Коментари Харесай

Левски напомни: Днес е краен срок за билети от касите за мача с ЦСКА

Ръководството на Левски подсети на почитателите си, които желаят да посетят мача с ЦСКА в събота, че през днешния ден е последният ден, в който могат да си закупят билети от касите. Тъй като дуелът е избран като висок риск от полицията, в деня на провеждането му няма да се продават пропуски пред стадиона, с цел да не се образуват скупчвания.

Ето и какво написаха "сините " в формалната си позиция:

"Левскари, през днешния ден е последният ден, в който може да си закупите билети за мача с ЦСКА-София на каса. Двубоят е категоризиран като "високо рисков " и в деня на дуела пропуски НА КАСА НЯМА да се продават, а САМО ОНЛАЙН на https://besttickets.bg/. Двубоят от четвъртия кръг на плейофите на Първа лига е на Националния стадион "Васил Левски " на 20 април (събота) от 17:15 часа. "

"Днес билети могат да бъдат закупени от касата пред бранш STRABAG на ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов ", която ще работи от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и онлайн от мрежата на БестТикетс https://besttickets.bg/, бензиностанциите на OMV, касите на "Арена Армеец ", магазините на Office 1 и Orange. "

"Обръщаме Ви внимание, че всички искащи да следят дуела, би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона.Феновете, които ще посетят срещата с деца, би трябвало да попълнят декларация, преди влизането в спортното оборудване. "

"Сините " последователи ще заемат своите места в секторите "В " и "Б ". Цените на билетите са: Сектор "В " - 15 лв., Сектор "Б " - 10 лв. ", написаха от Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР