Ръководството на Левски може да продаде някоя от водещите си

...
Ръководството на Левски може да продаде някоя от водещите си
Коментари Харесай

Левски няма да продава Уелтън за по-малко от 3 млн. евро

Ръководството на Левски може да продаде някоя от водещите си фигури през зимата. Освен засилен интерес към Хосе Кордоба, подобен има и за Уелтън.

Бразилецът попадна в полезрението на белгийския гранд Андерлехт, като медиите в страната пишат, че брюкселският отбор е подготвен да заплати 2 милиона евро за правата на крилото. Но управлението на Левски е изрично, че няма да падне по 3 милиона от европейската валута и в случай че някой клуб желае да го притегли, то ще би трябвало да заплати не по-малко от тази сума.

Шефовете на " Герена " са безапелационни, че няма да дадат на безценица един от най-силните си играчи. За момента не е ясно дали Андерлехт ще се съгласи на тези условия, или ще потърси различен вид за своята селекция. Грандът, който се намира на втората позиция в Белгия, може да се раздели през зимата с Алексис Флис и ще би трябвало да му търси заместител.

Ръководството на Левски бе сложило цена на Уелтън от 3 милиона евро и през лятото. Сериозен интерес към бразилеца имаше от страна на различен белгийски отбор - Стандард Лиеж. Скаути на клуба гледаха изявите на 25-годишния футболист и управлението е предприе ход да стартира диалози за негов трансфер. Стандард даже изпрати публична оферта от 1 милион $, само че тя не е била призната от шефовете на " сините " и до трансфер не се стигна, написа " Тема Спорт ".
 Защитник на Левски попадна в забавна ранглиста, дружно с нееднократен победител в Шампионската лига
Защитник на Левски попадна в забавна ранглиста, дружно с нееднократен победител в Шампионската лига

Хосе Кордоба в топ 5 на най-скъпите футболисти от Централна Америка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР