Ръководството на Левски излезе с позиция след инцидентите със сини

...
Ръководството на Левски излезе с позиция след инцидентите със сини
Коментари Харесай

Левски излезе с позиция след инцидентите със сини фенове

Ръководството на Левски излезе с позиция след случаите със сини почитатели, белязали гостуването на отбора на Шкупи, извоювано с 2:0.

Публикуваме известието на клуба без редакторска интервенция:

" ПФК Левски " изрича своята поддръжка към всички последователи, наранени при случаите в Скопие. Клубът е в непрекъснат контакт с посланика на България в столицата на Република Северна Македония, представителите на българската полиция, които пътуваха с делегацията на " Левски " и оказва цялостно подпомагане за прибирането на арестуваните наши сънародници в България.
 Aрестуваните почитатели на Левски към този момент са на независимост
Aрестуваните почитатели на Левски към този момент са на независимост

Глобите им бяха платени със събрани от последователите на синия клуб средства

Веднага след случаите на стадиона в Скопие и задържането на наши последователи са подхванати ограничения от клуба и посолството на Република България в Скопие в лицето на посланика Ангел Ангелов и консула Георги Христов, те да бъдат предпазени и да им бъде обезпечено нужното отношение.

Всички сигнали за провокации от страна на уредниците на срещата преди и по време на мача с " ФК Шкупи " са предадени на локалните органи, както и на представителите на УЕФА виновни за естественото осъществяване на футболния дуел на стадион " Тодор Проески " в Скопие.

" ПФК Левски " изрича своите най-искрени благодарности на всички, които застанаха до тима и подкрепяха непрекъснато " сините ", макар провокациите и негостоприемното отношение към тях преди и по време на срещата в столицата на Република Северна Македония ", написаха от синия клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР