Ръководството на Хюстън Рокетс е решило да се раздели със

...
Ръководството на Хюстън Рокетс е решило да се раздели със
Коментари Харесай

Край не престоя на Казънс в Хюстън

Ръководството на Хюстън Рокетс е решило да се раздели със своя център ДеМаркъс Казънс, защото задачата на " ракетите " е да преструктурират подкошието си и да заложат на по-млади и по-ниски играчи в тази зона, оповестява репортерът на " The Athletic " Шамс Чарания. Тексасци ще разчитат основно на своята звезда Крисчън Ууд, който записва приблизително по 22.0 точки и 10.2 битки през сегашния сезон.

Cousins has showed he’s healthy and impactful this season. He’s averaged 9.4 points and 7.6 rebounds in 25 games. Sources have expressed positive feedback about Cousins’ professionalism and play during his time in Houston.
— Shams Charania (@ShamsCharania)
Казънс още веднъж ще остане без тим, само че незабавно ще може да се причисли към различен отбор като свободен сътрудник. 30-годишният колос подписа контракт за една година на минималната стойност от $2.3 милиона с Хюстън преди началото на сезона, като е оставил отлични усещания от професионализма и представянето си в тима на Рокетс. В кариерата си Казънс игра още за Сакраменто, Ню Орлиънс и Голдън Стейт, само че тежки травми доста попречиха на развиването му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР