Ръководството на Хебър (Пазарджик) предприе допълнителна селекция с цел засилване

...
Ръководството на Хебър (Пазарджик) предприе допълнителна селекция с цел засилване
Коментари Харесай

Хебър се подсили с трима чужденци

Ръководството на Хебър (Пазарджик) предприе спомагателна селекция за усилване на нападателната мощност на мъжкия внушителен отбор. Днес с новаците от efbet Лига подписаха новите попълнения Муса Сила, Арсенио Валпорт и Роберт Мазан.

30-годишният Арсенио Джърмейн Седрик Валпорт е крило. Висок е 185 см и е роден в Амстредам, Нидерландия. Започва кариерата си в локалния Хееренвеен. След това играе поредно за Цволе, Ференцварош, Валвийк, Бейтар Йерусалим, Алмере Сити, Бусан Парк (Южна Корея), Розеларе (Белгия), Екселсиор, Дордрехт, Ермис Арадипу (Кипър), Теута Дуръс (Албания) и Персебая Сурабая(Индонезия). Бивш юношески нацонал на Нидерландия. Той идва в Хебър като свободен сътрудник.
 Нови управнически промени се задават в Хебър
Нови управнически промени се задават в Хебър

Не е изключено да има нови притежатели

Каращият 23-ата си година нападател Муса Сила е висок 181 см. Роден в градчето Етамп, Франция, само че е от малийски генезис. Брат е на малийския национал Якуба Сила. Муса стартира да тренира футбол в Етамп от най-ранна детска възраст. По-късно минава в младежката гарнитура на Монако. В мъжкия футбол играе на първо време за втория отбор на Монако, а по-късно минава и в първия. Впоследствие се състезава за Утрехт - младежи и мъже. Подобно на Валпорт и Сила минава в Хебър като свободен сътрудник.

Бившият национал на Словакия Робърт Мазан също бе картотекиран в Хебър. Той е 28-годишен бранител, висок е 180 см и се подвизава като ляв бек. Робърт е роден в Тренчин, Словакия, където започва футболното си образование. При мъжете дебютира за родния Тренчин. След това играе поредно за Сеница, Жилина, Селта, Венеция, Тенерифе, Млада Болеслав, Карвина, а за последно в кипърския АЕЛ Лимасол, където през предишния сезон записва 33 мача.

Новите попълнения на пазарджишкия отбор упражняват с тима от началото на седмицата и ще бъдат разполагаем на треньора Фулвио Пеа за идното посещение на Черно море в неделя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР