Ръководството на ДПС попари надеждите на Борисов, че може да

...
Ръководството на ДПС попари надеждите на Борисов, че може да
Коментари Харесай

ДПС мислят, че държат ключа от бараката, но има лоша новина за тях и Борисов

Ръководството на Движение за права и свободи попари очакванията на Борисов, че може да поддържа концепциите за Велико народно събрание и нова Конституция. Карадайъ съобщи, че това няма да стане. Веднага се нароиха мнения и разбори, че това е краят на кабинета „ Борисов 3 “.
Когато става дума за казани неща от Движение за права и свободи, би трябвало постоянно да се гледа слънцето.

Карадайъ не е човек, който може да вземе независимо решение. Решенията се взимат от почетния ръководител Ахмед Доган, постоянно в дует с Делян Пеевски. Йордан Цонев и Хамид Хамид са на огромния тъпан дребните пръчки…

Каквото и да измисли мозъчният концерн на Движение за права и свободи, то постоянно е обвързвано със сметки. И покупко-продажби. Затова придвижването е наричано от някои корпорацията на Доган.

В решителния миг от рецесията с митингите, Движение за права и свободи дава знак на ГЕРБ и Борисов, че държат решението на задачата. Ще слагат условия и съгласно гаранциите, ще смъкват това държавно управление или ще тръгнат към избавителен вид посредством „ кабинет на спасението “, „ държавно управление от специалисти “ и прочие Ще се аргументират с отговорностите пред обществото, бъдещето на страната, опазване на стабилността. Донякъде това ще е успокоително хапче и за Брюксел, където към този момент се разсънват за протичащото се в България. За всеки случай в причините за разновидността „ избавление “ ще се появи заричане за битка с корупцията и промени в прокуратурата. Нищо от това няма да се случи, само че ще бъде дадено.

А няма да се случи, тъй като точно Движение за права и свободи и Пеевски бяха в основата на назначението на Цацаров за основен прокурор преди 7 години и нещо, както по-късно назначиха Иван Гешев за негов заместител. Доган и Пеевски са мощните рамена, които държат Борисов отпред на страната от години. Разбира се, познавайки нарцистичния му темперамент, те го оставят да живее с мисълта, че е популярен и талантлив управленец.

Досега Движение за права и свободи не е декларирало позиция по отношение на митингите. Допусна обаче неточности, а една от тях може да се окаже съдбовна. Закараха на Росенец 6-7 хиляди млади членове и поддръжници на партията, с цел да пазят Доган о протестиращите. Не решиха обаче, че всички тези хора видяха „ онлайн “ за какви дворци и милиони става дума, неизвестно по какъв начин обезпечени.

Борисов е в сериозна обстановка и сигурно ще играе по свирката на Доган и Пеевски. Те пък ще преценяват до дни дали да му дадат рамо за следващ път или да го пуснат на Гешев.

Подценяват обаче митингите. Този път те не са каквито бяха. Освен това президента Радев сигурно ще споделя още неща. И това е неприятната вест за мафиотизираното статукво.

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР