Ръководството на БСП започва серия от срещи след местните избори

...
Ръководството на БСП започва серия от срещи след местните избори
Коментари Харесай

БСП започва серия от срещи с новоизбраните кметове и общински съветници

Ръководството на Българска социалистическа партия стартира серия от срещи след локалните избори с новоизбраните от името на партията кметове и общински съветници , оповестиха от пресцентъра на политическата групировка.

В идващите няколко седмици ще има четири районни срещи , на които ще бъдат разисквани Бюджет 2024 и общите задания пред социалистите в локалната власт, с акцент върху обществената политика и транспарантно и намерено ръководство на общините. Във форматите ще вземат участие водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , представители на Изпълнителното бюро, народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ”, ръководителите на регионалните и общинските препоръки на партията, кметовете и общинските съветници от Българска социалистическа партия, уредници и координатори.

Първата среща ще бъде на 18 ноември в Шумен и ще събере представителите на Българска социалистическа партия от областите Шумен, Търговище, Разград, Варна, Добрич, Русе и Силистра , се показва в известието.

След втория тур на локалните избори водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява пред публицисти, че са извънредно удовлетворени от резултатите. Тя регистрира, че покачват броя на кметовете си, като печелят в четири регионални града – Шумен, Разград, Русе и Силистра.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР