Ръководството на БСП предложи над 20 души за изключване от

...
Ръководството на БСП предложи над 20 души за изключване от
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Ръководството на БСП предложи над 20 души за изключване от партията

Ръководството на Българска социалистическа партия предложи над 20 души за изключване от партията, Корнелия Нинова показва нетърпимост към непознатото мнение, съобщи пред bTV членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия в коментар за днешния Национален съвет, на който не са липсвали конфликти. 

Предложиха над 20 души за изключване на Българска социалистическа партия, измежду които Петър Мутафчиев, Дора Янкова, Емилия Масларова, измежду тях съм и аз и други, сподели Паскалев. Този авторитаризъм няма да докара до нищо хубаво за левицата, уточни той.

" Имаше предложение от Румен Овчаров всички членове, които не се бяха записали предишния път да бъдат препоръчани за изключване от Румен Овчаров. Тази точка обаче беше изтеглена ", добави той.

Може би на следващия ден ще има продължение на освобождението на партийни членове.

Според него Българска социалистическа партия се трансформира в властническа партия и призна, че партията има тежки проблеми. 

" Думите на Корнелия Нинова, че били поканени другите леви партии да водят разговор с Българска социалистическа партия - това е двуличие. Движение за права и свободи и ГЕРБ по-леви партии ли са? ", попита Паскалев.

" Очаквам на следващия ден да има кавги. Знам, че се подменят делегати на Конгреса. Според мен са сменени сред 60 и 70 делегати. Няма претекст за това, било решение на управлението. Подменени са всички преброители на конгреса ", разкри той.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР