Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) потвърди, че двубоят от

...
Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) потвърди, че двубоят от
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив приема Левски на Лаута

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) удостовери, че дуелът от 30-ия кръг нa Първа Лига сред тимовете на Локомотив Пловдив и Левски, ще се играе на стадион „ Локомотив ” в Пловдив.

От БФС обясниха, че до решението се е стигнало след работна среща с представители на Локомотив Пловдив и Левски. Сред главните причини срещата да се организира на " Лаута " е подбудено от високия публичен интерес. Решението е взето поради ползите на двата клуба и техните многочислени последователи.

Двубоят ще се състои на 8 май, понеделник, от 17:45 часа.

Ето и цялото изказване на футболната централа:

По самодейност на управлението на Българския футболен съюз през вчерашния ден, 3 май, в Национална футболна база „ Бояна “ се организира работна среща с представители на ПФК „ Локомотив Пловдив-1926 “ и ПФК „ Левски “, както и на ГДНП и ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив, на която бе реализиран консенсус за провеждането на футболната среща сред двата клуба от XXX кръг на ППЛ на 8 май от 17:45 ч. на ст. „ Локомотив “ в Пловдив.

Решението, към което се сплотиха всички участници в срещата, е подбудено от високия публичен интерес към дуела и поради обстоятелството, че провеждането му на клубното оборудване на ПФК „ Локомотив Пловдив-1926 “ е в интерес както на двата футболни клуба, по този начин и на техните многочислени последователи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР