Ръководството на Атлетико Мадрид е готово да продаде нападателя Жоао

...
Ръководството на Атлетико Мадрид е готово да продаде нападателя Жоао
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид постави зловеща цена на Жоао Феликс

Ръководството на Атлетико Мадрид е готово да продаде нападателя Жоао Феликс още през януари. „ Рохибланкос “ обаче са сложили цена от 140 милиона евро на португалския национал, твърди „ Relevo “. Това е повече от рекордните в историята на клуба 127 милиона евро, които бяха платени на Бенфика за него през 2019-а година.

Във вторник изпълнителният шеф на Атлетико - Мигел Анхел Хил Марин, удостовери, че Феликс не е в положителни връзки със старши треньора Диего Симеоне и освен това състояние е допустимо да се стигне до негов трансфер.

Самият футболист също загатна, че няма предпочитание да остане на „ Уанда Метрополитано “. След разгромната победа с 6:1 над Швейцария на осминафиналите на Мондиал 2022 той съобщи, че се усеща по-комфортно в ролята си в националния тим.

23-годишният нападател желае да премине в някой от европейските грандове. Интерес към него демонстрират Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен, Арсенал, Челси и Пари Сен Жермен, за който се твърди, че е една стъпка пред останалите. Смята се, че сътрудникът на футболиста - Жорже Мендеш, към този момент е стартирал договаряния с парижани.

От началото на сезона Жоао Феликс има 18 мача и 4 гола за Атлетико Мадрид във всички шампионати.

Tema João Félix
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР