Ръководството на „Реал“ (Мадрид) обмисля мащабна промяна през летния трансферен

...
Ръководството на „Реал“ (Мадрид) обмисля мащабна промяна през летния трансферен
Коментари Харесай

„Реал“ обира звездите от Висшата лига

Ръководството на „Реал“ (Мадрид) обмисля огромна смяна през летния трансферен прозорец. Тя ще засегне няколко клуба от Висшата лига на Англия. „Кралския клуб“ счита да похарчи над половин милиард евро, с цел да възобнови още веднъж шампионския си статут и да излезе от невижданата рецесия, в която се намира сега.

Според английското издание „Дейли Мейл“, „Реал“ има три основни цели. Става въпрос за Давид де Хеа, Еден Азар и Хари Кейн – звездите на „Манчестър Юнайтед“, „Челси“ и „Тотнъм“. Клубовете мъчно ще се разделят с най-хубавите си играчи, само че от „Сантяго Бернабеу“ са приготвили предложения, на които мъчно може да се откаже. „Реал“ е подготвен да заплати по 230 млн. евро за Азар и Кейн, а 115 млн. евро ще е офертата за Де Хеа.

Ръководството на мадридския гранд обаче няма да спре до тук. За нов треньор се чака да бъде назначен Маурисио Почетино, треньор на „Тотнъм“. Именно през него „Реал“ ще се опита да си обезпечи британския голмайстор Хари Кейн.

А „Реал“ сподели, че макар проблемите може да бие. „Белия Балет“ надви над „Валенсия“ с 4:1. Два гола вкара Кристиано Роналдо. Попаденията му бяха от дузпи. Веднъж се разписаха Марсело и Тони Кроос. Санти Мина пък бе прецизен за „прилепите“.

Преди срещата португалецът опроверга информациите, съгласно които желае да напусне „Реал“.

„Искам да остана тук – сподели Роналдо. – Обичам този клуб. Харесва ми да пребивавам в Мадрид. Тук съм от 2009 година. Обичам времето и хората в този град. Също по този начин е покрай Португалия. Испания е страхотна страна, обичам я.“

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР