Ръководството и служителите на ПФК Верея (Стара Загора) изказват своите

...
Ръководството и служителите на ПФК Верея (Стара Загора) изказват своите
Коментари Харесай

Верея към Илиан Илиев и помощниците му: Благодарим Ви от сърце!

Ръководството и чиновниците на ПФК Верея (Стара Загора) изричат своите откровени благодарности за взаимната работа с треньорския щаб в лицето на старши треньора Илиан Илиев и неговите асистенти Петър Костадинов и Боян Пейков.

Днес тримата се разделиха по взаимно единодушие с клуба ПФК Верея. Името на новия ментор на тима ще бъде обявено в първите дни на 2018 година, а представянето му пред медиите ще бъде на 10 януари, когато тимът се събира за първа подготовка за новата година.

" Искаме да изкажем нашите най-искрени благодарности към Илиан Илиев, Петър Костадинов и Боян Пейков, че бяха част от плана Верея и за прелестната работа, която свършиха през есенния полусезон на Първа професионална лига.

Благодарим Ви от сърце, господа!

Пожелаваме Ви доста триумфи в новото предизвикателство, което приемате и сме сигурни, че в сърцата Ви ще остане взаимната ни работа в ПФК Верея. Успех!!! ", се споделя в формалната страница на ПФК Верея.

Верея е на 6-о място в първа лига, на 6 точки пред идващия Черно море (Варна), който нае Илиев за треньор през днешния ден.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР