Ръководният орган на европейския футбол публикува независим преглед на събитията

...
Ръководният орган на европейския футбол публикува независим преглед на събитията
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Това бяха само лъжи

Ръководният орган на европейския футбол разгласява самостоятелен обзор на събитията на 28 май, в който призна " главната отговорност " за провокирания безпорядък. Привържениците на Ливърпул бяха атакувани със сълзотворен газ и пикантен спрей и бяха ориентирани към рискови конфликти, преди да бъдат необяснимо упрекнати от УЕФА и френските управляващи след събитието. Докладът от този момент оневини почитателите от всевъзможни неправилни дейности, нещо, което Юрген Клоп похвали, макар че германецът акцентира какъв брой измислени са били първичните изказвания.

" Мисля, че е извънредно значимо най-сетне да е публично, позволете ми да го кажа по този начин. Не съм сигурен, най-малко в моя живот, в никакъв случай не е имало случай с повече доказателства, в който да знаех повече за това, когато не бях директно забъркан, тъй като бях от другата страна на стената на стадиона.

Но фамилиите, приятелите, всички те бяха там и всички знаеха по какъв начин се държат нашите последователи, само че в действителност се усещам добре, че към този момент е публично и всички го знаят в този момент, тъй като имаше толкоз доста неща, казани след мача, за които знаехме, че бъркат. Това бяха просто неистини. Така че в действителност се веселя, че най-сетне това се сподели публично.

Да останеш спокоен в обстановка, в която никой в действителност не може да остане спокоен, със сълзотворен газ в очите ти, напън начело, в профил, откъм гърба, да бъдеш заключен сред хиляди хора и да не се натискаш като вманиачен. Да останеш спокоен, е голямо нещо, което би трябвало да се направи и е извънредно мъчно. И след това да бъдеш упрекван за това, това е извънредно. Наистина е извънредно ", каза Клоп пред формалния уеб страница на Ливърпул.

Германецът насочи тима си към решаваща победа в дербито над Евертън в понеделник и се изправя пред още по-сериозен тест като посетител против директен съперник за топ 4 Нюкасъл.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР