Ръководителят на руското външно министерство каза, че от дълго време

...
Ръководителят на руското външно министерство каза, че от дълго време
Коментари Харесай

Лавров: Генералният секретар на НАТО отдавна е изгубил връзка с реалността

Ръководителят на съветското външно министерство сподели, че отдавна "не взима поради " изказванията на генералния секретар на НАТО.
 
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг от дълго време е изгубил връзка с действителността, неговите изказвания мъчно могат да се преглеждат съществено. Това съобщи пред публицисти в сряда съветският външен министър Сергей Лавров, разяснявайки думите на генералния секретар на алианса за допустимо увеличение на военното наличие на източния фланг.
 
"Знаете ли, от дълго време не взимам поради изказванията му. Според мен той към този момент е изгубил връзка с действителността ", сподели Лавров.
 
В понеделник Северноатлантическият алианс съобщи, че страните от НАТО предизвестяват сили и „ изпращат спомагателни кораби и бойци за разполагане в Източна Европа, засилвайки възпирането и защитата на съдружниците, до момента в който Русия продължава да нараства военната си мощ в и към Украйна “. Столтенберг от своя страна твърди, че разполагането на нови сили на алианса в Източна Европа „ не заплашва Русия “ и не пречи на разговора с нея.
 
Източник: ТАСС
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР