Ръководителят на канцеларията на президента на Украйна Андрий Ермак заяви,

...
Ръководителят на канцеларията на президента на Украйна Андрий Ермак заяви,
Коментари Харесай

Киев започва преговори със САЩ за гаранции за сигурност

Ръководителят на канцеларията на президента на Украйна Андрий Ермак съобщи, че идната седмица Киев ще стартира договаряния със Съединени американски щати за гаранции за сигурност . Това разкри съветската работа на Би Би Си.

Целта на препоръчаните договаряния е да се открият съответни гаранции и поддръжка от страна на Съединени американски щати за подсилване на сигурността и суверенитета на Украйна.

" Тези гаранции ще бъдат годни до присъединението на Украйна към НАТО , което е най-надеждната гаранция за сигурност ", съобщи Ермак.

След като не получи покана за участие в НАТО, Украйна се надява да подсигурява сигурността си, наред с другото, посредством подписване на двустранни контракти, в които да бъдат записани задължения за оказване на помощ на Киев при положение на нахлуване.

" Гаранциите за сигурност на Украйна ще бъдат съответни и дълготрайни задължения, които ще подсигуряват способността на Украйна да побеждава в този момент и да възпира съветската експанзия в бъдеще ", съобщи Ермак.

Той е представен от украинския ежедневник " Европейска истина ". - Това ще бъдат ясно разказани формати и механизми за поддръжка ", уточни Ермак.
 Путин: Русия е подготвена за конфликт с НАТО, в случай че се наложи
Путин: Русия е подготвена за конфликт с НАТО, в случай че се наложи

Нова опасност от Кремъл

По време на срещата на върха на Г-7 в средата на юли Украйна подписа с страните членки декларация за военна помощ и гаранции за сигурността на Украйна.
 Новият американски дипломат желае да види Украйна в НАТО
Новият американски дипломат желае да види Украйна в НАТО

Поставя си за задача да докара Байдън у нас

В документа се показва, че страните от Г-7 се ангажират да подсигуряват защитата и сигурността на Украйна въз основа на дълготрайни двустранни съглашения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР