Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров се обърна към ръководителите

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров се обърна към ръководителите
Коментари Харесай

Кадиров: Регионите на Руската федерация да помогнат със "самомобилизация" за успеха на специалната военна операция в Украйна

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров се обърна към ръководителите на съветските райони с апел за по-активна помощ в хода на специфичната военна интервенция в Украйна посредством изпращане на доброволци. Кадиров написа това в своя канал в Telegram в четвъртък.

„ Русия е федерална страна, в която районите могат да бъдат основатели на всевъзможни инициативи и едно от тези инициативи през днешния ден би трябвало да бъде „ самомобилизацията ", написа Кадиров.

" Ръководителят на всеки индивид на Русия през днешния ден би трябвало да потвърди своята подготвеност да помогне на страната. И тази помощ би трябвало да се показва не в словесни речи или банални автомобилни надпревари, а в съответни дейности, които ще оказват помощ на бойците ", написа Кадиров.

Той означи, че в страната има задоволително патриоти, които са подготвени да влязат в редовете на опълчението. И всеки началник на района " е изцяло кадърен да приготви, образова и набере минимум 1000 доброволци ". Според Кадиров тези числа са дребни за обособен район, само че в народен мащаб това е величествен боен контингент от 85 000 души.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР