Ръководителите на Apple препоръча всички 12 000 служители в централата

...
Ръководителите на Apple препоръча всички 12 000 служители в централата
Коментари Харесай

Apple препоръчва на свои служители да работят от домовете си заради COVID-19

Ръководителите на Apple предложи всички 12 000 чиновници в централата в Купъртино, Калифорния, да работят отдалечено от домовете си по отношение на разпространяването на заболяването, породена от новия ковид.

Това беше обявено от портала Business Insider, където цитираха вътрешна преписка в Apple.

Според портала управлението на Apple следва рекомендациите на управляващите на Санта Клара, които предизвестиха в четвъртък популацията и частните предприятия за целесъобразността да се заобикалят огромни тълпи на едно място. Дистанционната работа на чиновниците може да сложи под въпрос редица значими планове на компанията, отбелязва порталът. Според Business Insider заради това Apple се въздържа от предоставяне на разпореждане, ограничавайки се единствено до рекомендации към чиновниците в централата.

Подобни ограничения бяха подхванати от Фейсбук, Amazon, Гугъл и Microsoft.

Apple на 17 февруари призна, че заради следствията от новия ковид не чака да реализира планувания индикатор за облага през тримесечието, завършващо през март 2020 година Сред отрицателните фактори Apple регистрира ограничението на предлагането на смарт телефони iPhone в международен мащаб и намаляването на търсенето на своите артикули в Китай. В отчет за първото тримесечие на фискалната 2020 година компанията предвижда, че приходите й през второто тримесечие на фискалната 2020 година ще бъдат 63-67 милиарда $, а оперативните разноски ще бъдат в диапазона от 9,6-9,7 милиарда $. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР