Ракетните удари по инфраструктурата на Украйна, извършени във вторник, 15

...
Ракетните удари по инфраструктурата на Украйна, извършени във вторник, 15
Коментари Харесай

Владислав Шуригин назова причината за мащабната ракетна атака на Русия срещу Украйна

Ракетните удари по инфраструктурата на Украйна, осъществени във вторник, 15 ноември, припомнят по мащаб на първите удари, които Русия стартира да нанася след назначението на Сергей Суровикин за пълководец на войските в зоната за специфична интервенция. По мнението на военния специалист Владислав Шуригин, ударите не са свързани с политиката, а просто показват грамотна военна тактичност - да се довърши останалото.

За това той описа на Московски комсомолец.

В резултат на ракетни удари, на 15 ноември следобяд бяха регистрирани детонации в Киев и Киевска област, Одеса, Очаков, Харков, Лвов, Ровно, Виница и други градове. Осъществени са най-малко три талази ракетни офанзиви. В резултат на прелитането на ракетите, в доста градове имаше спирания на електрозахранването.

Съобщава се за масирани пускове на " Калибър " от кораби и подводници на Черноморския флот, както и пускове на крилати ракети с въздушно изстрелване от стратегически бомбардировачи.

Преди няколко дни редица канали означиха, че на 15-16 ноември в Киев се чакат серия от удари. Прогнозата се сбъдна.

Ръководителят на президентската канцелария Андрий Ермак сподели, че по този метод Русия е дала отговор на " речта на Зеленски на Г-20 ".

Според военния специалист Владислав Шургин ракетните удари нямат нищо общо с политиката и скоро ще се трансфорат в рутина на бойните дейности.

„ Смятам, че тези ракетни удари по никакъв метод не са свързани с политически претекстове или с някакви обществени проблеми “, сподели специалистът. - Те просто би трябвало да бъдат и са циклични. След поредност от удари нормално следва в допълнение разузнаване на цели, след което се открива кои цели са изцяло унищожени, кои врагът може да се опита да възвърне и надлежно кои към момента би трябвало да бъдат унищожени.

Обикновено това лишава от една до две седмици, според от другите нюанси. Отново, когато на врага се даде опция да стартира да възвръща разрушената инфраструктура, той внася съоръжение там и стартира работа. В този случай подобен обект става двойно уязвим, защото оборудването към момента не е инсталирано и е по-лесно да се унищожи. Следователно сходни удари „ с отсрочване “ са безусловно естествена военна тактичност, която споделя единствено едно - ние ще продължим и ще усилваме сходни удари.

Според специалиста сходни удари са нужни, тъй като ще затруднят прехвърлянето на войски на въоръжените сили на Украйна, както и доставката на западна техника и муниции по-близо до фронтовата линия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР