Ракетата-носител от лек клас Союз-2.1в, изстреляна от космодрума Плесецк в

...
Ракетата-носител от лек клас Союз-2.1в, изстреляна от космодрума Плесецк в
Коментари Харесай

Ракетата Союз-2.1в изведе в орбита спътника Космос-2568

Ракетата-носител от лек клас " Союз-2.1в ", изстреляна от космодрума Плесецк в сряда вечерта, изведе в орбита галактически транспортен съд в интерес на съветското военно ведомство. Това оповестиха в четвъртък ot съветското министерство на защитата, представени от ТАСС.

" В разчетното време галактическият транспортен съд беше изведен в целевата орбита и признат за ръководство . С галактическия транспортен съд е открита и поддържана постоянна телеметрична връзка ", оповестиха още от министерството.

Бордовите системи на галактическия транспортен съд действат обикновено, присвоен му е сериен номер Космос-2568. Специалистите вкараха информация за спътника в Главния азбучник на галактическите обекти на съветската система за надзор на космоса и започнаха да проучват и обработват информацията за него.

Ракетата " Союз-2.1в " с галактически транспортен съд в полза на Министерството на защитата на Русия беше изстреляна от космодрума Плесецк на 29 март в 22:57 часа българско време. От ведомството подчертаха, че изстрелването и извеждането в изчислената орбита е протекло в естествен режим.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР