Рафинерия недалеч от черноморското пристанище Новоросийск е засегната от атака

...
Рафинерия недалеч от черноморското пристанище Новоросийск е засегната от атака
Коментари Харесай

Русия съобщи за пожар в рафинерия след атака с дрон и нов обстрел от Украйна

Рафинерия близо до черноморското пристанище Новоросийск е наранена от офанзива с дрон, губернаторът на Краснодарския край Венямин Кондратиев.

Пожарът е угасен, ден откакто. Това бе и първата нощ от няколко дни, в която украинската столица Киев не е подложена на масирана съветска офанзива.

Пожарът в Афипския нефтепреработвателен цех в Нефтекачка - близо до друга рафинерия, в която този месец имаше пожар - към този момент е угасен. Горя обект за дестилиране на мазут. Това е третият обстрел по съветски град за седмица.

Никой не е поел отговорност за изстрелване на дрона, само че Украйна нормално не поема отговорност, а през вчерашния ден даже отхвърли да има " директно " отношение към станалото.

 Дронове поразиха блокове в Москва след следващите съветски удари по Киев Дронове поразиха блокове в Москва след следващите съветски удари по Киев

Атаките по Русия зачестяват в миг, когато още се чака оповестената в началото за пролетта украинска контраатака. Киев, че ще има огромно нахлуване.

 Мястото на рафинерията в Краснодарския край, източно от Крим.
© Скрийншот, Гугъл Maps

Мястото на рафинерията в Краснодарския край, източно от Крим.

Междувременно в различен регион на границата сред Русия и Украйна - Белгородска област - губернаторът Вячеслав Гладков за обстрел от украинска страна, с най-малко един потърпевш, четирима ранении и нанесещи вреди по здания.

Обстрелваният град Шебекино е на 7 км северно от границата с Харковска област в Украйна., формирана от руснаци част към украинските въоръжени сили (нещо, което Киев заобикаля да потвърждава).

Стрелбата съгласно Гладков (който също бил подложен на обстрел) е на място, където краткотрайно са разселени поданици след началото на войната в Украйна, само че по едно и също време с това са ударени индустриални обекти. Ден по-рано Гладков заяви за различен случай на обстрел, при който починали цивилни, в село Графовка в същата област.

 Русия нападна Киев с балистични ракети, Белгород заяви за Русия нападна Киев с балистични ракети, Белгород заяви за " украински " обстрел

Назначената от Москва администрация на Луганск също оповестява за офанзиви в село Карпати, при които е наранена птицеферма, приказва се за четирима убити.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР