Рафи Бохосян и гаджето му, ефектната танцьорка Елена, са от

...
Рафи Бохосян и гаджето му, ефектната танцьорка Елена, са от
Коментари Харесай

Рафи го хваща срам след първия секс с Елена

Рафи Бохосян и гаджето му, ефектната танцьорка Елена, са от най-стилните двойки в шоу съсловието – без кавги, без изневери, без „ изцепки “ в обществените мрежи. Преди повече от петилетка се срещат в кафене – тя е с приятелки на сладки приказки, когато вижда изгряващата звезда и провежда обща фотография.

Отлично възпитаният Рафи незабавно се съгласява, само че не пропуща да записва обаянието на момичето. И защото под слънцето няма нищо инцидентно, след време – когато той желае да има личен балет, го срещат с Елена. Според светските клюкари тъкмо тогава гласовитият чаровник към този момент се оглеждал за непрекъснато гадже и даже направил регистрация в най-популярната платформа за запознанства Тиндър, само че умелата хореографка към момента била ангажирана.

Рафи и до момента споделя, че е желал да бъде задоволително честен още при старта на общуването им и спазвал здравословната отдалеченост – изключително, откакто схванал, че тя си има някогашен сътрудник. Този факт обаче по никакъв начин не му попречил да оцени по достолепие визията и маниерите й.

Двамата стават същински близки, само че единствено като положителни другари – нито един от тях не прекрачва границата, преди Елена да се раздели с предходния си. Докато една вечер пристрастеността им избухва напълно ненадейно – на другата заран Рафи се усеща надали не като полов нахалник.

По-късно той споделя, че в оня момент се е запитал подготвен ли е в действителност да заживее с изгората си под един покрив. Няколко месеца по-късно откриват, че са сродни души. Елена обаче е освен атрактивна девойка, само че още йога и познавач в цифровия мениджмънт – амбициозна и поредна.

Може би поради навика си постоянно всичко да слага в ред, Елена първоначално се чуди дали не й би трябвало глътка въздух след предишниs петгодишен романс. После обаче нещата идват на мястото си – в това число и тези, които имат потребност от бутане: тренировките на Рафи, елиминирането на хаоса от битовото му ежедневие, намаляването на децибелите сред стените.

Не се ревнуват – и за двамата доверието е наложително, както и свободата, несъмнено. Никой никого не дебне, нито разпитва – макар че и двамата са наясно с нравите и изкушенията в развлекателната промишленост.

Всеки от време на време напомня на другия, че клюките и измислиците в онлайн пространството и в някои медии са изцяло вероятни, само че това не значи, че дават отговор на действителността. Той е удовлетворен, когато мъжете я харесват – въпреки всичко е самопризнание за безупречния му усет, тя пък се забавлява от сантименталните излияния на фенките му.

Консенсус има и в музикалните им усети – от нейния хип-хоп до неговия хард-рок. Елена интензивно взе участие освен като слушател и фен в творчеството на Рафи – с изключение на, че е първият човек, който изслушва всяко негово ново парче, тя има и право на дейно мнение.

Освен всичко друго, му оказва помощ и в пластиката на всеки от облиците му в „ Капките “ – изключително в кълчотенето като Бритни Спиърс. Елена е тази, която тотално го поддържа в сложния заключителен избор – да бъде Васил Найденов и да извършва мега шлагера „ Сбогом, моя обич “. А Рафи „ мазета рибата “ като Кеца и изцяло справедливо е първенецът в сезон 9 на „ Капките “.

Той беше толкоз артистичен в превъплъщението си, че Юлиан Вергов скочи от стола си измежду журито и го подвигна на ръце. Много е евентуално скоро да забележим Бохосян и в достоверни актьорски задължения, а освен в фалшификати, написа в. " Стандарт "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР