RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Продължително прекъсване на комуникациите, което

...
RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Продължително прекъсване на комуникациите, което
Коментари Харесай

Затъмнението на комуникациите и спираловидният глад допълват мизерията в Ивицата Газа с навлизането на войната в 11-та седмица

RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Продължително спиране на връзките, което прекъсна телефонните и интернет връзките, усложни мизерията в събота в обсадената Ивица Газа, където организация на Организация на обединените нации сподели, че равнищата на глада са се нараснали спираловидно през последните дни.

Интернет и телефонните линии прекъснаха в четвъртък вечерта и към момента бяха недостъпни в събота сутринта, съгласно групата за покровителство за достъп до интернет NetBlocks.org, възпрепятствайки доставките на помощ и спасяването старания, до момента в който войната на Израел против ръководещата въоръжена формация в Газа Хамас се разтегна в 11-та седмица.

„ Затъмнението на интернет продължава и въз основа на нашите записи това е най-дългият сходен случай “ в над двумесечната война, сподели Алп Токър, шеф на групата. Отделът по филантропични въпроси на Организация на обединените нации съобщи, че връзките с Газа са „ съществено нарушени “ заради щета на телекомуникационните линии на юг.

Офанзивата, провокирана от невижданата офанзива на Хам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР