Рафаел Надал заяви, че не знае кога ще се завърне

...
Рафаел Надал заяви, че не знае кога ще се завърне
Коментари Харесай

Рафаел Надал не е сигурен кога ще се завърне на корта

Рафаел Надал съобщи, че не знае по кое време ще се завърне на корта. Така той хвърли сянка върху предстоящото му присъединяване на шампионата в Монте Карло през април.

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем не е играл от насам. Предварителните упования бяха той да бъде подготвен за началото на сезона на клей в Европа. Наскоро той изпадна от Топ 10 на международната класация за пръв път от 18 години.

Преди две седмици шефът на шампионата „ Мастърс “ в Монте Карло Дейвид Маси съобщи, че Рафаел Надал е бил първият тенисист, който се е записал за конкуренцията. Наскоро и на формалния профил на шампионата в Туитър се появи информация, че испанецът сигурно ще играе.

Пред вестник Марка обаче той отхвърли това да е несъмнено. „ Не знам от кое място се появи тази информация. Ако беше вярна, щях да я потвърдя, само че за жалост не мога. Следвам проекта си за възобновяване, само че не мога да се наемам със периоди по кое време още веднъж ще мога да играя. Това е истината. В момента съм във фаза на повишение на работния размер. Ако знаех по кое време ще се върна на корта, щях да го оповестя, само че не знам. Не мога да потвърдя, че ще играя в Монте Карло. Всичко се случва ден за ден и избирам да приказвам, когато нещо е изцяло несъмнено “, изясни Надал.

Турнирът в Монте Карло дава начало на клей сезона в Европа. След него предстоят конкуренциите в Мадрид и Рим. После е и Ролан Гарос – обичаният шампионат на Надал, който той е печелил невижданите 14 пъти. В Монте Карло испанецът има 11 трофеи, последната от които през 2018 г.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР