Рафаел Надал многократно е споделял, че мисли все по-сериозно за

...
Рафаел Надал многократно е споделял, че мисли все по-сериозно за
Коментари Харесай

След ресторантите: Надал влезе и в хотелиерския бизнес


Рафаел Надал неведнъж е споделял, че мисли все по-сериозно за живота след тениса. Съдейки по бизнес начинанията му, това в действителност е по този начин. След като влага в няколко ресторанта през последните години, в този момент Матадора реши да навлезе и в хотелиерския бизнес.

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем ще си партнира с Melia Hotels International за основаването на нова верига, която ще носи името ZEL. Първият хотел на новия бранд ще бъде разположен в Мадрид, след което се възнамерява веригата да отвори общо 20 хотела в Европа, Близкия Изток, Азия и Съединени американски щати.

„ Много съм разчувствуван да ви показва новия план, върху който с моите другари от Melia работихме през последната година. Представяме ви ZEL – новите начин на живот хотели, въодушевени от средиземноморския метод на живот. Скоро ще споделя още детайлности “ – написа международният №2 в Instagram.

„ Много ми хареса концепцията, която Melia предложиха още първоначално. Сигурен съм, че ZEL ще бъде голям триумф и планът ще се разрасне бързо, както и че посетителите също ще останат удовлетворени, защото в последна сметка всичко това е за тях “ – сподели Надал на формалното събитие в Мадрид, с което бе сложена началото на новата верига.

‘Резултатът от комбинирането на вдъхновяващите лидерски качества на Рафаел Надал с 65-годишния опит на Melia в хотелиерския отрасъл е неповторимият бранд, който представяме през днешния ден. Сигурни сме, че посетителите ще бъдат доста удовлетворени и се надяваме марката да реализира устойчивия бизнес модел, който би го трансформирал в един от водачите в нашата сфера в идващото потомство. Много сме щастливи, че най-сетне можем пъкъл обявим публично началото на този план, за чието реализиране си партнираме с господин Надал, към който изпитваме голямо почитание както като състезател, по този начин и като човек “ – добави изпълнителният шеф на Melia Hotels International Габриел Ескарер.

Надал разкри още, че първият хотел от веригата ще отвори порти в Майорка през 2023, след се възнамерява тя да се разрасне и в близко бъдеще ZEL да се появи още в Мадрид, Париж и Лондон. Посетителите ще имат опция да се насладят на обичайната средиземноморска кухна, както и на характерния архитектурен жанр, присъщ за този район.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР