Рафаел Надал е безспорен фаворит в днешния финал на Ролан

...
Рафаел Надал е безспорен фаворит в днешния финал на Ролан
Коментари Харесай

Евърт: Надал ми се стори по-бавен в 1/2-финалите и Рууд може да се възползва

Рафаел Надал е неоспорим любимец в днешния край на Ролан Гарос, като Матадора в никакъв случай в кариерата си не е губил конфликт за купата в Париж.Негов противник пък ще бъде Каспър Рууд, който няма никакъв опит на такава фаза в най-значимите тенис съревнования и мъчно можем да си представим, че ще преодолее съпротивата на най-великия тенисист на червени кортове.

Все отново международният номер осем има своите шансове, в случай че съдим по анализите на именитата Крис Евърт, а ето какви тъкмо са размишленията на американката за идния съдбоносен конфликт във френската столица:

" Рафа се бори по изключитлен метод в полуфиналите, само че ми се стори с една концепция по-бавен. Той имаше доста изтощителни мачове до момента в шампионата и не съм сигурна коя тъкмо негова версия ще забележим през днешния ден. Видяхме ясно, че Надал към този момент още веднъж играе най-хубавия си тенис, само че Рууд се движи извънредно бързо по корта и би имал шансове, в случай че направи борбата физическа. Каспър не трябва да бяга чак толкоз на своя форхенд, тъй като по този начин ще даде прекомерно огромно пространство на противника си да нападна. Рууд е задължен да бъде толерантен и да изчака своя миг, тъй като не е ясно в какво положение е тялото на Рафа и картите могат да се извърнат доста бързо в интерес на норвежеца " - предвижда 18-кратната " мейджър " шампионка.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР