Радвайте се на празничната атмосфера с красиво украсен дом за

...
Радвайте се на празничната атмосфера с красиво украсен дом за
Коментари Харесай

DIY украси за Великден: Създайте своя уникална декорация за дома

Радвайте се на празничната атмосфера с красиво декориран дом за Великден! Ето няколко хрумвания за това по какъв начин да украсите дома си за празника:

Цветя и растения

Добавете малко пролетно въодушевление в дома си, като поставите разнообразни цветя и растения на разнообразни места. Изберете пъстри цветове като жълто, зелено и розово, с цел да извършите забавна композиция. Можете да употребявате вази, кошници или даже да поставите цветя в кутии за яйца, с цел да придадете празничен тип на интериора.

Декорации с яйца

Не може да има Великден без яйца! Използвайте яйца като украса, с цел да придадете празничен тип на дома си. Можете да ги окачите на клони от дърво или да ги поставите в кошници или тави. Опитайте се да ги декорирате по креативен метод, като да вземем за пример да употребявате бои за тяхната украса.

Кошници с украса

Кошниците и тавите са превъзходен метод да организирате декорациите в дома си. Използвайте ги с цел да поставите яйца, цветя, птички и други празнични украшения. Опитайте се да смесвате разнообразни текстури и материали, като употребявате да вземем за пример пластмасови, железни или дървени кошници.

Декорации за масата

Създайте уютна и приветлива атмосфера за вашата Великденска софра. Използвайте платове за масата, с десени или претекстове на яйца или зайчета. Поставете цветя или декорирани яйца като централни украси на масата.

Окачени украшения

Използвайте вашата фикция, с цел да създадете неповторими украшения, които да окачите в дома си. Можете да извършите украси от картон, конци или платове, и да ги окачите на вратите или на стените.

Пъстри плочки и чинии

Ако имате пъстри чинии и плочки, в този момент е време да ги извадите от шкафа! Използвайте ги с цел да създадете прелъстителен и пъстър тип на масата за Великден. Комбинирайте разнообразни форми и размери, с цел да придадете забавен тип на вашата софра.

Зайчета и птички

Добавете красиви зайчета и птички към вашата украса за Великден. Можете да употребявате плюшени или керамични фигури, с цел да придадете в допълнение въодушевление на дома си. Разположете ги на полици или маси, с цел да ги вършиме част от декорацията.

Ленти и венци

Използвайте ленти и венци с цел да придадете на дома си в допълнение декорация за Великден. Можете да окачите ленти на вратата или на прозорците, като употребявате пъстри цветове или претекстове на яйца или зайчета. Създайте венци от пролетни цветя, с цел да придадете прохлада и мирис във вашия дом.

Декорации от хартия

Ако желаете да избегнете разноските за закупуване на украшения, може да създадете свои неповторими украси от хартия. Направете простички изрязвания на яйца, зайчета или птички и ги окачете във вашата кухня или хол. Използвайте празнични бои за хартия, с цел да придадете на вашите украшения повече цветове и въодушевление.

Сладки украшения

Не забравяйте за празничните сладки! Използвайте кексчета, бисквитки и шоколадови зайчета с цел да украсите вашата софра. Можете да поставите тези сладки украшения в кошници или на тави за спомагателен резултат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР