„Радвам се, че социалните мрежи много се вълнуват. Само ги

...
„Радвам се, че социалните мрежи много се вълнуват. Само ги
Коментари Харесай

Каракачанов не пазарува в „Билла“

„ Радвам се, че обществените мрежи доста се вълнуват. Само ги апелирам да не вършат монтажи “, помоли министърът на защитата. Реакцията не закъсня (колажи)

Защо Красимир Каракачанов се тормози толкоз от колажите с торбички от „ Билла “, че помоли да се спре със „ закачката “? Това е измежду най-невинните политически смешки в обществените мрежи, като се има поради какъв брой безпощадни са хумористите там. Борисов знае прелестно – той е най-честата им жертва и рядко му се разминава с някаква си торбичка от хипермаркет.

Има няколко вероятни разновидността за тази уплаха на Каракачанов от „ монтажите “, както ги назова, с торбички.

Може би „ Билла “ не е неговият магазин. Но това не е доста евентуално, тъй като съгласно уеб страницата „ Биволъ “ апартаментът на военния министър с недекларираната тераса е на една градинка разстояние от огромен квартален „ Билла “ магазин. Значи не е това.

Дали не бойкотира интернационалната верига, тъй като тя влиза в България през 2000 година, когато министър председател е Иван Костов? А Каракачанов сигурно не желае да има нищо общо с него.

Може би просто не желае да му припомнят времето, когато се е налагало да върви да пазари самичък в кварталния магазин – без водач, без защита, без кохорта помощници.



Има и още вероятности – торбичките от магазина, знаем, постоянно се употребяват за мятане на отпадък. А боклукът е рискова тематика през днешния ден. Ако някой повярва на клеветата, че Каракачанов разнася торбичка с отпадък от България до Египет и назад, може да се сети за вноса на боклуци, за който отговорни още няма.

Все отново си мисля, че най-вероятно Каракачанов се опасява от Грета Тунберг. Ако тя види министъра на българската защита с найлонова торбичка, която няма да се разложи в идващите 500 години, като нищо ще му разгласи война. А в тази борба даже цяло ято F-16 няма да му оказват помощ.

Затова, стига с тази „ Билла “, шегаджии! Оставете въображението си да се развихри. Ето по този начин:









*Източник: https://www.ploshtadslaveikov.com/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР