Радвам се, че политическите сили с евроатлантическа ориентираност подкрепиха решението

...
Радвам се, че политическите сили с евроатлантическа ориентираност подкрепиха решението
Коментари Харесай

СЛАВОВ ОБЯВИ: Внасяме проект на решение за предоставяне на военна помощ на Украйна

Радвам се, че политическите сили с евроатлантическа ориентираност поддържаха решението за това съветският дипломат да не участва на откриването на 48-ото Народно заседание.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Атанас Славов от " Демократична България ".

" То е значимо решение, тъй като преди всичко съхранява националното достолепие. Не може един дипломат, който редовно последните няколко години подриваше доверието сред страните, атакуваше България, отнасяше се унизително към страната, да бъде канен да участва на един основен миг при започване на новия политически сезон ", съобщи Славов.

При откриването на 48-ото Народно заседание от " Демократична България " ще внесат план на решение за даване на военна помощ за Украйна.

Според Славов през последните месеци позицията на страната е неуверена във връзка с войната в Украйна.

Определи като положително предлагането Зеленски да приказва на първото съвещание на новия парламент, стига това да е допустимо да се случи.

Русия знае, че ние сме слабото звено в Алианса, че тук сходни офанзиви могат да минат - по този начин Атанас Славов разяснява замесването на България в взривяването на Кримския мост.

Той сподели още, че не е виновна позицията да се приказва за нови избори, защото това не е нещо, което българските жители.

Нужно е политиците да поемат сериозна отговорност, безапелационен бе той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР