Радвам се, че и ГЕРБ са ревностни за успехите, които

...
Радвам се, че и ГЕРБ са ревностни за успехите, които
Коментари Харесай

Кирил Петков не дава на Бойко Борисов да го строява

Радвам се, че и ГЕРБ са ревностни за триумфите, които постигнахме и че тези промени , които се надявахме да станат в последните 10 години, се случиха. Да - дружно и с техните гласове. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната ", откакто по-рано водачът на ГЕРБ Бойко, че си приписват заслугите за признато взаимно законови промени.

Той изясни изявлението на Борисов и с течащата сега предизборна акция. " Едно нещо мога да кажа. Една остаряла ария, " Батальонът се строява " е към този момент остарял шлагер и не е толкоз настоящ ", разяснява Петков. Той сподели още, че в случай че не престават да се вършат промени както в последните 60 дни, ще се радва, в случай че и ГЕРБ ги припознават и двете партии дружно да се хвалят за нещата, които са осъществили дружно. " Но никой няма да ни строява пред никакви стаи ", безапелационен бе той.

Съпредседателят на Политическа партия сподели още, че би се радвал в идващите две седмици всеки да приказва по какъв начин неговия претендент би решил казуса на дадения град.

По думите на Кирил Петков признатите напоследък законови промени в този момент са гласувани в Народното събрание дружно с ГЕРБ, само че огромна част от тях са били заложени в Плана за възобновяване и резистентност, предаден в Брюксел от неговия кабинет .
 Тошко Йорданов не изключва раздробяване на кабинета и преди идващ избор на съмнение
Тошко Йорданов не изключва раздробяване на кабинета и преди идващ избор на съмнение

Това държавно управление въобще не трябвало да се съставя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР