Радостин Василев пусна на пресконференция запис от националния съвет на

...
Радостин Василев пусна на пресконференция запис от националния съвет на
Коментари Харесай

Радостин Василев пусна записа! Разтресе Промянта

Радостин Василев пусна на конференция запис от националния съвет на " Продължаваме промянта ".

-->
" В неделя, 21, аз получих мейл от председателката на Народно събрание на Политическа партия Таня Султанова, че ще се организира Национален съвет, на който аз не съм член, и това ще бъде значимо събиране, което ще се организира онлайн и някакви хора ще бъдат на " Чаталджа ". Събирането стартира в 22:15, аз устоях до вечерта, тъй като имам възпитаник. Записах онлайн цялото събитие - Националния съвет с над 50 участника. Легнах си в 12 и половина, а по-късно отвратителното се е споделило. Записът е 4 часа и половина. Не знам какво приказва Кирил Петков. Ето ги, дълбоката страна. Изслушах записа и бях покъртен. Събрах управителния съвет, 15 индивида изслушахме този запис и се чудехме какво да вършим откакто се случва това, което се случва и взехме решение, че не можем да скрием от обществото това, което става. Това не е скришен запис. Записан е на моя таблет и ще го дава на всички публицисти в цялостен размер. Доколкото ни разрешават нашите умения направихме къс преглед, с цел да видите най-сериозните проблеми. Целият запис ще ви го предоставим посредством линк, с цел да го изслушате и да видите по какъв начин тъкмо когато би трябвало да покажеш, че си заслужил гласовете на гласоподавателите си, падаш в тази омерта ", уточни той. 

" Гадно е човек да претърпява изменничество за повторно и не считам повече да вземам участие в непознати планове. Ще пусна да чуете къс откъс, който демонстрира какво е желанието на Народно събрание. Чуват се дами, деца, кучета лаят. Гледат се гласуванията и по какъв начин се пробват да излъжат обществото. Успокоявам отново Кирил Петков - не е от спални, жилища, не е скрито. Не желая да знам какво си приказват в стеснен кръг Кирил, Асен, Лорер и Лена. Доверието ми към Кирил като правилен човек, герой ", сподели Василев. 

На записите се чува по какъв начин Петков изяснява на доближените си, че Урсула фон дер Лайен му е споделила, че България има късмет за Шенген, само че не и за еврозона на този стадий. Той споделя, че България не дава отговор на критериите за влизане в еврозона, само че тя му е дала обещание да влезем по различен метод и вмята шеговито, че Европейски Съюз не се води единствено от морални полезности.

Асен Василев добавя, че имената са синхронизирани с посолството. По думите на Петков Борисов не е желал все още да има основен прокурор. На записа се чува по какъв начин Политическа партия разискват какво би станало, в случай че се изиска арест на Борисов. 

" Ако се вкарат практики от Европейски Съюз, най-малко 6 месеца ще се влачи имунитета на Бойко. Ако не са отстранили Гешев като основен прокурор, Борисов няма да желае да върви на избори ", декларира още някогашният финансов министър.  

" Той не отваря вариантите, тъй като знае, че единствено ние можем да го изперем. Може да се вършим на забавни по малкия екран и да приказваме за кавалерски сделки. А на идващите избори ще стоим до тоалетната и ще ни заобикалят. Всичките схеми, които направихме, интелектуалците са 7%. Ако пуснеш народа да се презентира обикновено, ние би трябвало да сме макс 10%. Направихме леко " ала-бала " през президента ", показва Петков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР