Радостин Василев обяви, че е заплашван заради действията си, свързани

...
Радостин Василев обяви, че е заплашван заради действията си, свързани
Коментари Харесай

Радостин Василев: Заплахи от Асен Василев и Кирил Петков не съм получавал

Радостин Василев разгласи, че е заплашван поради дейностите си, свързани с разпространението на записа от съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

Той беше свикан да се яви в 10 часа в Софийската районна прокуратура

" Заплашван съм поради дейностите си - първо, че разгласих, че ще пусна запис и второ, откакто го пуснах. Единственото нещо, което ме резервира да не ми създадат нещо сега, това са обществото и жителите, които желаят да знаят какво се случва.

  “Аз от Кирил Петков и Асен Василев не съм бил заплашван, сигнали против тях не съм подавал, тъй като няма защо ”, акцентира Василев. Той изясни, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които го охраняват, са с него 24 часа, тъй като продължава да получава закани.

Най-недоволни са тези, които зад кулисите скрито се пробваха да създадат коалиция зад тила на жителите ", сподели Радостин Василев.

Той съобщи, че президентът Румен Радев не стои зад решението му да разгласява записа. Бившият народен представител от „ ИТН “, който отиде в „ Продължаваме промяната “, разяснява, че се опасява за живота си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР