Радостин Стойчев е новият старши треньор на италианския Калцедония Верона.

...
Радостин Стойчев е новият старши треньор на италианския Калцедония Верона.
Коментари Харесай

Радостин Стойчев ще води Верона


Радостин Стойчев е новият старши треньор на италианския Калцедония Верона. Бившият селекционер на националния ни тим по волейбол наследи на поста сърбина Никола Гърбич. Шефовете на клуба направиха рокадата, тъй като желаят по-опитен експерт. Този сезон Калцедония отпадна на 1/4-финалите от бъдещия финалист Кучине Лубе Чивитанова на Цветан Соколов. Във Верона през последните месеци игра и Матей Казийски, само че на този стадий не е ясно дали 37-годишният посрещач ще остане.
За последно Стойчев беше състезателен шеф на полския Сточния Шчечин, само че клубът банкрутира и той остана без работа. В Сточния Радо заведе Казийски, Николай Пенчев и младока Аспарух Аспарухов в опит да сътвори супер отбор.
В Италия за последно Стойчев работи в Модена през сезон 2017/2018, само че бе уволнен, откакто звездите на отбора отпред с Ървин Нгапет и Бруно Резенде проведоха протест против него. Треньорът нашумя в Италия с работата си в Тренто, с който заслужи 4 трофеи, 3 купи на Италия, 3 евротрофея в Шампионската лига и 1 купа от клубния Волеймондиал.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР