Радостен повод възмути жителка на Русе, която сподели за ситуацията

...
Радостен повод възмути жителка на Русе, която сподели за ситуацията
Коментари Харесай

Безумие! Сватбар запали пиробатерии, хвърчат по хора и автомобили СНИМКИ

Радостен мотив възмути жителка на Русе, която показа за обстановката в мрежата. Причината са фойерверки, с които нейн съгражданин решил да изненада празнуващи. Според дамата - сватбари, които били в локален ресторант.

Човекът разположил пиробатериите на паркинг, на който имало и нищо неподозиращи русенци, които останали шокирани от последвалия звук.

Според дамата по колите, паркирани наоколо, имало и материални вреди, които били в резултат на зарята.

" Хубаво, има женитба, тържество, забава - няма неприятно, празнувайте. Щастие и обич на новото семейство! Но това беше цялостно безумство! ", написа Ралица Неделчева. " Следващият път най-малко предупредете, че ще палите пиробатерии, с цел да може хората в покрайнината да предприемем някакви защитни ограничения за нас и колите ни! ", приканва дамата.

Вижте цялата история, споделена от Ралица Неделчева:

До господина със сивия " Сеат Алхамбара " с рег.номер Р0966КА довечера на " Левента ", който очевидно участва на сватбата, която се състои в ресторанта.

Следващият път най-малко предупредете, че ще палите пиробатерии, с цел да може хората в покрайнината да предприемем някакви защитни ограничения за нас и колите ни!

Хубаво, има женитба, тържество, забава - няма неприятно, празнувайте. Щастие и обич на новото семейство! Но това беше цялостно безумство!

Елате и кажете най-учтиво, и от чисто човешка позиция " Здравейте! Понеже в ресторанта се състои женитба и желая да ги изненадам, имам желание да запаля пиробатерии. Моля за миг да се отдръпнете за сигурност! ", а не до момента в който сме си до колите или вътре в тях и с тил към Вас, най-нагло да забележим по какъв начин за негативно време вадите някаква кутия и я запалвате. Докато разберем какво се случва към този момент хвърчаха по нас и колите ни, както и по близките автовобили частици от пиробатериите. Да не приказваме и че три от колите до мястото на запалване на пиробатериите са с газови уредби.

Никаква предвидливост!

Не можем да сварим да се крием, колите ли да местим, какво да вършим??!

Дръпнахме се встрани. После запалихте втора.

Отново без предизвестие!

Нямам думи.

По всичките коли има вреди!

Хората, които бяхме там, също бяхме замерени от частиците, които хвърчаха. Ами в случай че нещо влезе в окото на някого, примерно. Или нещо съдбовно беше станало като цяло или нещо с колите?

На Вас не Ви пука, нали!?

След като свърши и втората батерия Ви споделих следното: " Поне да бяхте предизвестили, че ще вършиме такива неща, с цел да се отдръпнем! ", а Вие даже не ме погледнахте! Направихте се, че не ме чухте!

И за похлупак дори не изчистихте боклука, който направихте, а единствено го сритахте встрани!

Жив и здрав да сте!

Прилагам фотоси.

 





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР