Радослава Мавродиева постигна най-големия успех в кариерата си, след като

...
Радослава Мавродиева постигна най-големия успех в кариерата си, след като
Коментари Харесай

Навръх 3 март: Страхотна Радослава Мавродиева спечели европейската титла в тласкането на гюле

Радослава Мавродиева реализира най-големия триумф в кариерата си, откакто завоюва европейската купа в тласкането на гюле в зала в Глазгоу. Възпитаничката на Валентина Желязкова победи точно на Националния празник на България с персонален връх от 19.12 метра, написа Sportal.bg.

Така Мавродиева попълни сбирката си от медали от континентални конгреси в зала, откакто беше втора в Белград преди две години и трета в Прага преди четири.

Мавродиева изпревари с един сантиметър огромната любимка за купата Кристина Шваниц (Германия), която остана втора с 19.11 мера. Бронзовото отличие заслужи двукратната европейска шампионка в зала Анита Мартон (Унгария) с 19.00 метра.

Българската състезателка направи превъзходно съревнование във финала, откакто два пъти отвръща на удари на Шваниц и Мартон. Мавродиева стартира с 18.74 метра и поведе класирането, по-късно последваха опити от 18.49 м и 18.60 м. Междувременно Шваниц поведе с опит от 19.11 м, а Мартон реализира 19.00 м и измести българката от втората позиция.

Тогава пристигна и нейният удар – първо си върна второто място с 19.01 м в четвърти опит, а в петия излезе отпред с 19.12 м. В последния си шести опит, когато към този момент нямаше кой да я измести от първото място, Мавродиева реализира 18.96 м.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР