Радио София, част от екипа на БНР, навършва 10 години

...
Радио София, част от екипа на БНР, навършва 10 години
Коментари Харесай

Радио София навършва 10 години от своето създаване

Радио " София ", част от екипа на БНР, навършва 10 години от своето основаване. Празникът ще бъде маркиран с концерт навън довечера на площад " Княз Александър I ".

Сред изпълнителите, които ще излезат на сцената, са рок-групата " Сейнт Електрик ", младата джаз-певица Лилия Илиева, която ще извърши обичана кино музика, както и Теодосий Спасов, който ще вплете фолклора и джаза в едно. 

Водещата Лилия Герчева и музикалният редактор Веселин Александров са част от екипа на радио " София " и показват, че това, което отличава програмата от останалите радиостанции, е разнообразието: Много сме разнообразни, съгласно мен, несъмнено и сътрудниците, тематиките, които ни вълнуват. Неща, които може би отразяваме единствено ние.Които сега вълнуват всеки софиянец. Насочени сме по-към младежката публика. Гледаме да се съобразяваме с модерните трендове в музиката, следим ранглисти, които са новите шлагери. Млад екип стои зад всичко това ", добави Веселин Александров.За десетия рожден ден си пожелаваме да вървим напред и повече слушатели и повече другари. Да сме здрави. В екипа да сме единомислещи, да се разбираме все по този начин. 
Празничният концерт ще стартира в 19.00 часа на площад " Княз Александър I ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР